alte interese

silvia on Nov 21st 2006

o noua saptamana, un nou curs care mi-a captat interesul, pentru ca se leaga de interese mai vechi de-ale mele. acum am un curs despre societatea civila in maroc. ma incanta. nu e vorba nici de economie, nici de turism, ci este un punct de vedere socio-antropologic asupra religiei. pentru prima data am vorbit despre viitoarea mea teza de doctorat, sau cel putin proiectul in sine. ma simt mai bine, mi se pare ca a luat deja forma. titlul tezei influenta maura asupra poeziei spaniole in evul mediu. cred ca cercetarea o sa mearga mai mult pe linia iubirii curtenesti si felul in care ea a schimbat mentalitatea europena pentru totdeauna.

ma pregatesc intens pentru seminarul unesco. trebuie sa citesc despre terorism si cum lumea s-a schimbat in urma celor intamplate la 11 sept. (masurile in aeroporturi de exemplu).

pentru cursul despre magreb ma ocup de introducerea cursului in campusul virtual: redactarea informatiei, cautarea altor autori si teme conexe celor deja existente. sper sa fie folositoare si altora cercetarea mea.

Filed in job related,scoala

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam