inception

silvia on Aug 13th 2010

un film mai bun decat multe din ultima vreme, dar departe de a fi ceva remarcabil. inception e din aceeasi serie cu matrix sau abre los ojos.

scenariul este previzibil, mi se pare ca e un film pentru cei care gusta SF-urile. mi se pare prea putin explorata latura psihologica a personajelor. parerea mea este ca pierde mult din cauza asta. axat prea mult pe efecte speciale, pierde din vedere esentialul. personajele sunt caricaturale pe alocuri si in neconcordanta cu logica actiunii.

filmul aduna o distributie buna (di caprio, marion cotillard, michael cane), chiar promitatoare  (joseph gordon-levitt, tom hardy), pana cand dai cu ochii  de none other but ellen page. cea mai mare dezamagire a filmului. personajul este neverosimil, fals, prost jucat si lipsa de talent evidenta.

din punctul meu de vedere este marea ratare a filmului.  in rest un film digerabil si prevzibil. un film mai degraba pentru domni, dar nu nerecomandat doamnelor :)

Filed in miscellaneous

2 Responses to “inception”

  1. claudiaon 16 Dec 2010 at 4:34 am

    dap, buna asemanarea cu matrix si cu abre los ojos. exact asta i-am zis si io lui sorin dupa ce-am vazut filmul. si da, si io m-am intrebat cand am vazut-o pe pustoaica aia ce cacat o cauta in filmul asta serios? whatever…

  2. silviaon 16 Dec 2010 at 11:35 am

    nici nu pot sa descriu în cuvinte cât de nesuferită şi lipsită de talent îmi pare copchila aia, dar … ce să îi faci?

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam