victimele eternilor boi

silvia on May 30th 2010

probabil că fiecare femeie are cel puţin o astfel de poveste. poate că este necesar să cunoşti bine un bou, ca să îţi dai seama de the real stuff. există însă un mare dar la mijloc, de fapt un mare dacă.  dacă mereu, mereu şi mereu eşti victima eternă a boilor, te chemi ;i tu o  vacă.

trăieşti săptămâna oarbă şi ţi se întâmplă să fii năucită de un bou care îţi şopteşte în urechi tot ce vrei să auzi, ca apoi să te trezeşti la realitate şi să realizezi că nu tot ce zboară se şi mănâncă, ok, se admite. se poate întâmpla oricui şi e bine să ai de a face cu tot felul de situaţii.

dacă minte, înşeală, îşi bate soţia-consoarta, o  chinuie, e căsătorit, cuplat, e simplu – fugi cât te ţin picioarele. tu nu vei fi excepţia, vei fi regula – te va minţi, înşela, chinui, bate şi pe tine.

iubirea a la denis de rougemont – tristă, neîmplinită, adulterină … e doar ficţiune. nu poţi căuta la infinit tot felul de relaţii complicate, idioate, nepotrivite, sperând ca ele vor funcţiona.

m-am îngrozit citind alice năstase: noi suntem zeiţe. is this woman for real? cred că da, şi nici măcar nu este un caz singular. ea este cea care se presupune că are un rol de “iluminarea a femeilor”, când colo ce să vezi? ea ar trebui prima căreia să i se explice că dinamitarea oricăror reguli sociale şi eradicarea bunei măsuri, nu duce la fericirea supremă. dacă se găseşte victimă a eternilor boi, este pentru că îi caută cu îndârjire.

Filed in miscellaneous

2 Responses to “victimele eternilor boi”

  1. ioon 21 Jun 2010 at 5:53 pm

    =)) vai, cat pe ce sa pic sub birou de ras. aceeasi experienta am trait-o si eu in timp ce citeam aceasta carte. problema e ca nu am putut sa ma afirm foarte tare, deoarece am citit-o la recomandarea mamei lui Sorin :) ) (sa nu ma parasti!) imagineaza-ti: citeam, citeam…si nu-mi venea sa cred. nu intelegeam ce, de ce, cum?? ma gandeam s-o contactez s-o intreb daca vrea sa-i fiu personal coach :) )

  2. silviaon 07 Jul 2010 at 10:25 pm

    n-ar fi cool sa primeasca un mail cu personal coach, cred ca ar fi cel mai tare lucru. eu zic sa ii scrii, ca tot scoate carti si nu o opreste nimeni :D

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam