viata la bloc

silvia on Oct 6th 2009

cine a citit ghidul nesimtitului stie despre ce vorbesc. viata la bloc este o aventura. mereu e o teava sparta, liftul stricat, iar daca nu e stricat e murdar, administratorul fuge cu banii, oamenii raman fara apa rece, apoi fara cea calda, apropitarii se gandesc sa vanda, caci ce rost are sa traiesti la bloc, daca nu ai toate facilitatile din lume.

modernismul a adus in lumea romaneasca blockhaus-ul, iar comunismul l-a popularizat (- estetica). de atunci, toata lumea a visat sa sada la bloc, acum vad ca este o tendinta inversa: lumea isi descopera individualitatea, si vrea la casa. motivul: sa nu te streseze vecinii.

ei bine, vecinii sunt primul si singurul inconvenient real in toata aventura oraseanului. vecinii pot fi cocalari, manelari, scandalagii, atat de gurmanzi si infometati, incat fac gratar la ghena (sic!), traiesc pe holul blocului, iar acolo unde permite situatia in curtea blocului/spatele blocului.

vecinii sunt o loterie, ai noroc si dai peste niste oameni care sa fie in parametrii normali, l-ai apucat pe dumnezeu de picior, nu, atunci … you’re fucked!

da, viata la bloc ar fi comoda, confortabila si oarecum fara griji fara vecini, dar …

Filed in miscellaneous

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam