post it, throw it in the bag

silvia on Oct 6th 2009

la mine in geanta este haos mare. niciodata nu gasesc nimic din ce mi-ar trebui si mereu cand trebuie sa deschid usa, bomban si injur printre dinti in incercarea de a gasi mai repede cheile alea. sfarsesc prin a rasturna geanta pe holul blocului si repede, repede adun totul la loc, sa nu ma prinda honey in flagrant delict de dezordine totala :) evident, o sa o patesc odata, am sa las in mijlocul holului vreun inel, sau telefonul sau mai stiu eu ce am prin geanta

cum spuneam: toate se aduna intr-o dezordine desavarsita, intr-un babel absolut. mare parte din haos vine de la faptul ca am multe postit-uri. dar multe, de fiecare data cand vreau sa nu uit ceva, pac, scriu pe un postit si il var in geanta, alaturi de multe alte lucruri utile si inutile. ironic, postit-urile ar trebui sa imi ordoneze viata, dar se pare ca abuzul nu inseamna exces de ordine, ci exces de dezordine.

pe langa postit-uri am multe pixuri si creioane, ca o vesnica studenta ce sunt. and guess what? le gasesc atunci cand am nevoie? neah! dupa cum va spuneam – la mine in geanta se gasesc de toate si nimic.

Filed in miscellaneous

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam