soparle

silvia on Sep 28th 2009

base e simpatic. daca as fi in targetul lui l-as vota. da de lucru atator oameni din presa, care intorc pe toate fetele tot ce zice stimabilul si in consecinta il realeg il fac sa fie reales.

dar, lasand asta la o parte, e adevarat ca omul stie sa se pastreze in centrul atentiei. una dupa alta – legalizarea prostitutiei si a drogurilor usoare, si apoi pleasca parlamentului unicameral. si apoi pleasca internelor.

nu ma pricep la politica, dar mai putini parlamentari nu inseamna mai putina coruptie, ci un base simpatic (refurbished) si coruptie mai mare pe cap de parlamentar.

anyway, strategiile politicianului imi aduc aminte de scriitori din vremea comunistilor. cei care voiau sa publice fara prea multe compromisuri, inserau niste pagini cu adevarat socante pentru deruta cenzorului (iar socant nu era doar un cliseu lingvistic); atentia cenzorului era pacalita de virulenta limbajului, sau de imaginile erotice si nu se mai abatea asupra altor pagini poate la fel de “periculoase”, dar nu atat de evidente. autorului i se cerea sa elimine paginile “soparle”, si astfel opera era publicata.

revenind la base: am sa ignor toata vorbaria goala despre parlament unicameral, legi care irita clerul si laicii deopotriva si am sa ma duc la vot. am sa ma duc la vot, sa nu il votez pe el.

Filed in miscellaneous

One Response to “soparle”

  1. alexon 30 Sep 2009 at 5:21 pm

    :) gand la gand, ber ! exact asta decizie am luatara si io ieri!

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam