vaccin pentru optimism

silvia on Apr 30th 2009

aseara W.H.O. a ridicat gradul de alerta la 5 din 6. asta inseamna ca e naspa si ca suntem aproape de pandemie. cuvinte mari care nu insemna nimic pentru multa lume din romania, pentru unii din arad, de pilda. oamenii au fost in spania si portugalia si in prima faza sunt suspecti de gripa porcina. ce au hotarat ei sa faca? sa nu mearga la spital.

stiu ca exista tot felul de scenarii despre apocalipsa, dar oricare ar fi scenariul romania va scapa, pentru ca romanii sunt poporul ales si in jurul romaniei se va trasa un cerc de foc protector, iar acolo nu va fi nici o apocalipsa. m-au distrat intotdeauna ideile crete si protocronistre pan-rrromaniste, dar acum imi dau seama ca bietii rrromani nu au nici o sansa. oamenii astia analfabeti, lipsiti de o educatie elementara si de orice farama de judecata ne vor omori pe toti. aia cu scenariul apocaliptic optimist in care romania scapa e de-a dreptul hilara. nu vom scapa dintr-un motiv simplu – suntem niste cretini!

si ca tragoedia – comedia sa fie completa, publicatiile rectifica si ele, revenind asupra faptului si anunta ca e de fapt e o alarma falsa. halal sa ne fie!

vorba lui caragiale “sa nu scuipi pe intreaga problema a existentei?”

Filed in miscellaneous

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam