prea mult fum

silvia on Feb 12th 2009

ma gandeam de curand ca dintre toate orasele europene pe care le-am vizitat, de departe bucurestiul este raiul fumatorilor. la tv am auzit o tanti patroana ca ea a amenajat locuri mai multe pentru fumatori in sabiliment pentru ca sunt mai multi fumatori. stimata doamna, ideea intregii legi este sa nu incurajeze fumatorii, ba chiar sa ii descurajeze, si mai ales sa ii protejeze pe nefumatori. legea spune ca fumatul este interzis in locurile publice inchise. dumitale ti se face doar o concesie ca mai poti avea fumatori in stabiliment.

de altfel legea este o lege pentru prevenirea si combaterea efectelor fumatului, deci argumentul mega idiot cum ca ar exista mai multi fumatori decat nefumatori nu sta in picioare si nici macar nu poate fi numit un argument. poate fi considerat chiar un argument sa interzici fumatul, tocmai pentru ca sunt prea multi fumatori.

toate masurile luate: pachete de tigari cu mesaje, cu poze, interzicerea fumatului in locurile publice inseamna un singur lucru: fumatorii nu se pot lasa singuri de fumat, asa ca ii ajuta UE si implicit RO.

mi se pare absolut culmea este numarul mare de restaurantele mai mici de 100 m2  care s-au declarat fumatoare. si mai mult mi se pare o chestie tipic romaneasca, numai noi putem fi atat de idioti incat sa nu ne dam seama ca e de rahat sa respiri fum cand mananci si aici ma refer strict la restaurante.

nimeni nu atenteaza la marele mit al cafelei cu tigara, desi e un mit de care te poti lasa lejer, fie de cafea fie de tigari.

lucrul cel mai grav este ca nu ingrijoreaza totusi pe nimeni la nivel de consumator ca sunt mai multi fumatori decat nefumatori.

Filed in miscellaneous

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam