and so it is …

silvia on Aug 21st 2008

“just like you said it would be” …imi canta in urechi. mai nou am hotarat sa merg cu muzica in urechi. nu mai suport claxoanele. am trecut pe la banca. pe o singura hartie mi-am vazut comprimati urmatorii 6 ani din viata. calea victoriei arata ca naiba mai nou. le-au permis soferilor sa parcheze acolo. un alt lucru urat la atatea altele in bucuresti. discutand cu unii cu altii, am ajuns la concluzia ca ma agit prea mult pentru niste prostii. oamenii aia nu aveau loc de parcare, nu puteau sa isi faca treaba ca lumea, ergo starea economiei ar fi varza, iar criteriul estetic este ultimul care ar trebui luat in considerare.

e bine cu muzica in urechi, desi ma simt cam autista. pot filozofa melodic despre ale vietii valuri.
“that is why i am so maad about you” … ma gandeam la oamenii “deosebiti” – sunt cei mai ridicoli, pentru ca sunt si cei mai transparenti. cum depun eforturi sustinute pentru ca ceilalti sa vada ca sunt “diferiti”, “deosebiti” si “speciali”, cum vor sa fie ei altfel decat altii, cum sunt complicati, grozavi. guess what? va asemanati cu restul de vreo 6 miliarde care cred despre ei fix acelasi lucru.

“paloma negra eres la reja de un penar” …oare toti oamenii sunt capabili de iubire? i should think not. diferenta intre oameni consta intr-un lucru simplu. daca sunt sau nu capabili de iubire. oare oi mai avea notitele de la mult planuita istorie a iubirii? ma bate gandul de un master in antropologie. cred ca asa as termina mult trudita/planuita/dorita istorie care zace pe undeva.

am ratat metroul. ma gandeam ca as putea sa o iau la pas. dar e cald, e prea multa lume care asteapta si astept si eu din intertie. in urechi imi suna “tu, te ascunzi pe sub copaci” … am deja un zambet in coltul gurii. ziua s-a luminat. o sa o iau pe jos, ies de la metrou, o iau intr-un pas leganat si agale …”numai tu poti sa astepti … “numai tu cu buzele gustoase”…

Filed in miscellaneous

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam