numb

silvia on Jun 24th 2008

sau stuck? merg pe academiei, aceeasi tiganca din fiecare zi ma intreaba daca nu vreau levantica? ba vreau. nu vreau si sanziene? ba vreau. de cand nu am mai vazut sanziene? nu vreau si galbene? vreau si galbenele, desi galbenele nu voiam. as vrea insa la mare. trec pe cealalta parte a strazii, e prea soare. cotesc pe doamnei, créateur de 5 emotions nu e deschis. as vrea si eu sa imi creeze cineva ca din palarie 5 emotii in dimineata asta. emotii bune.

bucurestiul devine insuportabil. am ajuns pe victoriei. iar sunt prea multe masini parcate. astept un nou summit nato sa le ridice si vad orasul. merg pe strada si simt cum tocurile mi se afunda in asfalt. as bea o cafea, dar nu mai beau cafea. pe partea cealalta in villacrosse pare racoare. sa beau o cafea? nu, deja am intarziat si plus ca nu mai beau cafea. pare insa un moment bun sa ma reapuc de cafea.

as vrea ceva, orice… mai mult curaj, mai multa energie, as vrea sa fiu maine la mare. dar n-am sa plec insa… am sa gasesc in schimb o mie de motive pentru care sa nu plec: ca nu am cu cine, ca nu pot pleca acum, ca … anything.

Filed in miscellaneous

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam