fucked up

silvia on Apr 19th 2008

nu-mi plac surprizele, poate doar cele bune. de fapt cui nu-i plac cele bune? imi fac sa imi bata inima mai repede si parca vezi totul in alte culori :P   dar majoritatea surprizelor de care ai parte sunt cele neplacute. zilnic faci mici descoperiri care se transforma in mari neplaceri. camuflate in cotidian, sunt anumite lucruri care te lovesc din plin sau in plin sau in moalele capului si echilibrul interior pe care il aveai pana atunci, iar in momentul ala  lumea asa cum o simteai si cum o traiai pana in momentul respectiv ia cu totul o alta turnura.

am vazut in week-end i think i love my wife. pretty lame, dar cu o replica memorabila i think i hear ice cracking, and that is the most scaring sound in the world. asa si cu micile descoperiri care se transforma in mari surprize – atunci iti dai seama de fapt ca toate relatiile pe care le ai cu cei din jur sunt ca un mers pe gheata. oricand gheata se poate sparge, de fapt nu e nevoie ca gheata sa se sparga, e suficient sa se crape.

de obicei nici macar nu este vorba despre lucruri pe care le cauti, sunt lucruri pe care le descoperi asa … aiurea, intr-o zi ploaiasa sau cu soare, prafoasa, sau dimpotriva clara. o zi obisnuita.

Filed in miscellaneous

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam