cand au devenit make-up-ul si revistele glossy un must have?

silvia on Apr 2nd 2008

toate tipele pe care le cunosc se machiaza, poate magah sa faca exceptie. ma uit pe strada la semafoare – multe gagici se machiaza grabit in oglinda retrovizoare. daca inainte mai era cum mai era si puteai sa apari pe strada fara make-up, now it’s different story. you need make or else you’re invisible. trebuie sa citesti reviste glossy, afli nu stii ce se poarta. pana si locuitoarele unei urbe provinciale, cu mult timp on their hands imi ofera sfaturi despre ce si ce nu se poarta.

ma tot intreb, unde s-a produs ruptura? ca atare: am pe birou 3 reviste glossy, pardon, una deja e la alexandra, care asteapta sa fie citite. deocamdata am citit doar scrisoarea unei cititoare din elle. scrisoarea a fost premiata cu un lowe quisaz, quisaz, quisaz. scrisoarea este atat de stupida, incat nu cred ca am sa mai continuu cu revista. scrisoarea spunea ca respectiva “gagica” a invatat ce vrea in viata datorita revistei respective. ma intreb cat de rele au fost celelalte scrisori daca asta a fost premiata.
din funzarirea celor 3 reviste am aflat ca se poarta fundele. that’s something.

Filed in miscellaneous

One Response to “cand au devenit make-up-ul si revistele glossy un must have?”

  1. alexon 05 Apr 2008 at 11:52 pm

    inspecteur, nu mai pierde timpu’…tu studeaza bine acolo, sa mergem la shoppin’ sa ne luam si noi ca gagicele de la revista – o bluzica, o poshetzica… :) )

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam