fumatorii, egoistii

silvia on Feb 22nd 2008

urasc fumatorii (nu si pe tine honey)! ii urasc, pur si simplu. imi mananca sanatatea si imi taie pofta de viata de dimineata.

orice efort de ingrijire catre propria persoana e in van. hainele ar trebui sa fie de unica folosinta, asa nu ma mai obosesc sa le spal, caci daca stau intr-o camera unde se fumeaza le-ai spalat degeaba. oricum a doua utilizare a lor fara spalare este fortata si neinspirata.
pe peste tot trebuie sa fie cineva care fumeaza, fie in casa, fie la bureau, fie pe strada, fie in restaurante. la restaurante, te-ai scos, ar zice unii: stai la nefumatori. what a fucking idiot joke! iesi mirosind a mancare si a tutun. de obicei nefumatorii sunt plasati langa bucatarie.

pe langa toate in spatiul intim sunt cei care fumeaza in baie, imbiband prosoapele cu fum, ca atunci cand dai sa te stergi pe fata dimineata, sa iti mearga din plin. viata poate fi vazuta si asa, o lupta pentru intaietate la baie, sa nu intri dupa aia care fumeaza. cand reprosezi, inevitabilul raspuns imbecil este: “exagerezi!”  exagerez, my ass! sunteti imposibili!!!! voi exagerati cu egoismul si cu inconstienta voastra.
ceea ce mi se pare cel mai aiurea este totusi cat de inconstienti sunt unii. am vazut femei insarcinate fumand, femei care nu isi merita norocul de a avea copii.

in caz ca nu ati aflat: fumatul dauneaza grav si sanatatii mele. vreau sa ma feresc de voi si nu pot, pentru ca sunteti peste tot. de abia astept legile alea minunate, prin care fumatul va fi interzis cu desavarsire, conform carora fufele de pe culoarele de la litere nu vor mai avea voie sa fumeze. ce zi va fi si aia!

Filed in miscellaneous

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam