curiozitati bucurestene

silvia on Feb 20th 2008

am si eu o mare curiozitate. circul prin pasajul de la universitate de multa vreme. niciodata nu mi s-a parut mai respingator ca acum. in afara ca e plin de aurolaci care se aduna in gura de metrou cand este frig sau cand ninge, are aerul de loc parasit. cred ca toate magazinele se vor inchide pentru o renovare, care va dura cine stie cat.

au inceput cu scara rulanta dinspre intrarea nicolae balcescu, le ia o luna sa o termine. nu vreau sa ma intreb cat are sa dureze restul.

vreau sa stiu pe cine trag la raspundere. pe dom’ primar al capitalei? care nu mai vrea sa candideze? probabil de frica sa nu il linseze oamenii, desi am auzit ca exista natarai care ar vrea sa il revoteze. cine este responsabil pentru mizeria din pasajul de la universitate? cine va face ceva in sensul asta? evident nimeni. as face un meeting! pe cuvant! mi s-a luat sa stau cu frica de fiecare data cand trebuie sa iau metroul.

macar in metrou, din cauza zgomotului nu aud manele. in tramvai/104 este o tortura. toti cretinii cu telefoane cu playere asculta niste ritmuri lalaitoare, dandu-se mari atat cu afinitatile de un gust desavarsit, cat si cu telefoanele de “ultima generatie”. statistic vorbind, cred ca prin tramvaie, autobuze, troleibuze sunt mai multi batrani care isi duc impilitatii de nepotei la scoala, decat in metrou.

tuff choice! sper sa se termine balciul de la universitate soon, caci de manelari (manifestandu-se acustic en plein) mi s-a luat.

Filed in miscellaneous

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam