long time, no blogged

silvia on Oct 6th 2007

ce am mai facut in ultima vreme? well, busy, busy like a bee :)

m-am reintors in quinet no 5-7. aceeasi oameni pe care ii stiam din facultate si noile fete socante ale studenteselor. omfg!!! they look so … trashy.
sunt masteranda : teoria si practica editarii. uitandu-ma pe orar mi se parea ca toate cursurile celorlalti studenti sunt mult mai interesante decat ale mele. am ore aproape in fiecare zi, pe seara, so much for idleness, dar … de buna voie si nesilita de nimeni m-am dus.

tragand cu ochiul si pe la alte universitati si facultati, m-am ingrozit. in anul I am avut aproape 40 de ore de curs + seminar pe saptamana. in zilele de astazi studentii ating un cuantum de 18 ore saptamanal, in conditiile in care s-a scurtat cu un an perioada de studii universitare.

inainte sa fii student (pe vremea lui ceasca) era o peripetie. erau tineri care se zbateau sa prinda un loc la facultate, pentru a putea fi in preajma unor oameni cu adevarat valorosi. astazi democratia a relativizat optiunile: studentii nu numai ca sunt lipsiti de ambitie, dar si de curiozitatea studiului – se multumesc cu orice farama, sau si mai rau, resping pana si orice farama de stiinta, iar de cealalta parte a barierei se afla profesorii, care … to put it lightly, nu mai sunt si ei ce au fost. daca madamme elena udrea e lector, are studenti pe masura.

Filed in miscellaneous

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam