toamna asta se numara examenele

silvia on Sep 14th 2007

era o toamna mai mult cenusie decat cenusie in bucuresti septembie 2007, iar eu ma pregateam de examene. era toamna in care telefonul meu era in orange service, toamna in care auzeam picaturile de ploaie cazand pe asfalt noaptea si nu doar in inaltul cerului, era toamna in care basescu s-a operat de tiroida si s-a dovedit din nou rasito-calamburist, toamna in care ministri de finante ai tarilor europene s-au adunat in portugalia si toamna in care codurile portocaliu si galben se aprindeau ingrijorator pe harta romaniei semanand panica printre conationali.

era toamna micilor si marilor prosti. doar nu era ca taman toamna sa iasa de la rampa. era toamna in care marii prosti, detinatorii unor site-uri decente se incapatanau sa le strice.

era toamna in care strada doamnei a devenit strada pe care am sarutat-o prima data pe mimi strada pe care mergeam la scoala si toamna in care strainii veniti in bucuresti raspundeau la intrebarea “do you like bucharest?” “ahh… no… i dislike…not really like” (you get the picture – ce voia sa zica nenea, caci de un nene era vorba, un nene cu ochelari nesimtiti dior, dar care parca nu merita santierul interminabil de pe lipscani. il intervievau chiar pe strada doamnei, unde cineva pentru prima oara a sarutat-o pe mimi unde cineva mergea pe acolo la scoala).
era toamna in care aveam balerini si ciorapi inflorati. era o toamna dulce amaruie care promitea multe.

Filed in miscellaneous

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam