chapman, blaga si jerome

silvia on Aug 1st 2007

gustul estetic al fiecaruia este o problema personala. e greu sa iti formezi un gust estetic, dureaza o viata intreaga, iar unii nu reusesc sa isi cizeleze preferintele nici macar pe patul de moarte. unii sunt dozati cu o sensibilitate si cu un intelect aparte. ei pot opera precis cu judecati de valoare, pot face o selectie riguroasa a ceea ce e frumos si a ceea ce e urat. evident, nu e necesar sa fim de acord cu judecatile lor de valoare.

lui kant, omul care a scris critica ratiunii pure, ii placea muzica de fanfara. i se parea o muzica superioara. in preferintele lui muzicale nu se diferentia de nici o servitoare care urmarea cu ochi pierduti fanfara si militarii.

ascult muzica. nu am mai ascultat de ceva vreme. tracy chapman este o favorita pentru sezonul de iarna, dar anul acesta este o prezenta in luna lui august.

am terminat arta de a nu scrie un roman, jerome k. jerome, postmodern in fiecare pagina scrisa. citesc versuri de blaga. nu cred ca este vreun altul sa fi surprins vara asa cum o face el.

in vara pornita catre sfarsit, rasuna acordurile muzicii lui chapman. mi-e dor sa stau intr-un lan de grau.

Filed in miscellaneous

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam