ce mai e nou

silvia on Jul 30th 2007

ieri, 29 iulie, a fost ziua imnului national, prilej sa se perinde pe la tv istorici timizi care explica ce, cum, in ce fel cu imnul national. prilej ca prezentatorii care ii intervieveaza sa ii intrerupa cand zic ceva interesant (doar nu a venit acolo sa explice ce-i cu imnul). prilej de altfel ca lumea sa iasa in strada, nu la bucuresti, ci la iasi. de unde vorba ca moldova e poetica e adevarata, dar se adauga si patriota.

pe rand: imnul national dateaza de la pasopt. l-a scris andei muresanu, poet brasovean si a fost pus pe muzica de anton pann, cel cu povestea vorbei.
despre manifestatiile prilejuite, … doamne ajuta! la bucuresti cativa oameni adunati si aproape nici un reprezentant oficial. fara sa il punem la socoteala pe vadim. concluzie pentru publicul alegator: doar vadim e patriot, doar vadim este rrroman.

de astazi o noua prevedere in codul muncii. patronii (ce cuvant tembel) care isi streseaza, jignesc, surmeneaza angajatii, pot fi adusi in fata instantei si obligati sa plateasca daune angajatilor. asa da! tot instanta ar trebui sa dea premii angajatorilor normali, specie pe cale de disparitie, si angajatilor normali si nelenesi – alta specie pe cale de disparitie.

Filed in miscellaneous

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam