late(ly)

silvia on Jul 22nd 2007

- am descoperit un site gastronomic interesat. daca aveti chef sa intrati in bucatarie pe caldura asta, il puteti incerca.
- citit colectionarul de fowles. il cumparasem din vama si voiam sa intalnesc acelasi fowles plin de umor si de ironie din daniel martin sau mantissa sau chiar din iubita locotentului francez. dar, nu! primul roman al lui fowles este apasator, chiar descurajant la citire.

incerc sa ma imi improspatez notiunile de teorie literara. am reusit sa recitesc fise de lectura pentru humberto eco: sase plimbari in padurea narativa.
- vazut pe hbo syriana. voiam sa il vad mai demult si am reusit printr-o intamplare sa ma nimeresc in fata tv-ului. interesant, foarte bine facut si lipsit de happy end-ul general si generalizat american. e cutremurator in redarea realitatii. da, ok, stiu este o fictiune, dar este una credibila. cu alte cuvinte naratorul este creditabil si poveste veridica, poate fi adevarata – in concluzie un mimesis reusit.

- am descoperit un nou caterer specializat in preparate sushi, sushi mania. saptamana viitoare planuiesc sa ii incerc. revin cu detalii.

Filed in miscellaneous

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam