my history of coffee: coffee spree

silvia on Jul 11th 2007

dupa performantele extraordinare pe care le-am obtinut, am cazut in pacat din nou. nu abateri grave, dar abateri. desi nu
imi face bine, simt nevoia sa beau cafea, sa fiu wise, asa ca politicienii.

coffee, which makes the politicians wise (alexander pope: the rape of the lock)

e greu fara cafea, e si mai greu cu cafea pe caldurile astea.

ieri m-am trezit de dimineata. repede, repede am scris articolul, am trimis newsletter-ul. buun…! merg la o intalnire. ar fi ok sa smart up! zis si facut: mi-am pus camasa, desi urasc buttoned shirts, they always unbutton when you least expect it.

dupa ce am asteptat o vesnicie si dupa ce m-am uitat de o suta de ori la ceas, in sfarsit apare. omfg!!!! peste poate! cum au incaput atatia oameni in metrou? dupa care ma luminez de ce numarul mare de calatori: se lucreaza pe stefan cel mare. ramane totusi intrebarea: cum au incaput toti calatorii in metrou? enigma! or fi trait toti? n-as baga mana in foc.

ieri m-am intalnit cu oameni inteligenti. imi place sa descopar asta, imi place sa vad cum de fapt there is hope si ca pot face si eu parte din schimbare.

intalnirile ma fac mereu sa beau cafea: inainte, in timpul si dupa. ieri hotrasem ca enough is enough. azi … am baut din nou :)
tot ieri am aflat dintr-o discutie ca cea mai picanta chestie pe care am mancat-o vreodata se cheama jabaneros. niste ardei extrem de iuti pe care mi i-au servit la lizarran, in plaza de la font, tarragona, in timpul unui pranz.

Filed in miscellaneous

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam