bai, animalule!

silvia on Jun 22nd 2007

caldura mare, praf, aglomeratie, nervi, graba. bucurestiul devine insuportabil. te gandesti sa te plimbi mai pe seara, poate chiar sa stai la o teresa, bei un suc, o apa plata, dupa pofta inimii si poate reusesti sa si cinezi.

astazi a fost ziua unei prietene, asa ca ne-am incolonat si am mers sa o felicitam. ne-am intalnit la o terasa, la unirii. dupa vreo 15 minute, un badaran de la masa de alaturi s-a pornit sa ii care pumni unui om care (aparent) il jignise. badaranul era insotit de alti badarani. omul a incasat loviturile resemnat si a plecat mai departe. badaranul in furia nestapanita a niste pahare in poala unui client.
personalul localului nu a schitat un gest, era prea cald ca sa reactionezi. politia nicaieri. ajutooooor!!! nu ar merita oare mitocanul care s-a apucat sa iti faca dreptate singur, pentru ca orgoliul lui de fante de cartier nu suporta jigniri, o pedeapsa? sa curete strazile bucurestiului, o amenda usturatoare pentru deranjarea ordinii publice? ceva, orice, dar nu nimic. ba ar merita, dar cine aplica dreptatea pe strazile bucurestiului? tot badaranul cu gasca lui de badarani.

de violenta fizica complet imbecilizanta si lipsa oricarei autoritati care sa faca ceva in acest sens am mai avut parte in aceeasi seara. doi aurolaci intr-un autobuz. unul coboara si arunca in usa masinii cu ceva (nu stiu cu ce). s-a spart geamul. soferul opreste, cei doi aurolaci se incaiera. se pare ca la coborare aurolacul ramas in autobuz il jignise grav pe cel care coborase. se dau telefoane – deh… s-a spart un geam ‘public’. pana la urma lumea s-a risipit. nu stiu daca politia a aparut.
bucurestiul imi lasa un gust amar. e de neinchipuit cata nepasare aratam pentru toata violenta din jurul nostru.

Filed in miscellaneous

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam