do not, i repeat do not watch

silvia on Jun 12th 2007

evitati cu orice pret urmatoarele chestii la TV:

- triplu X 2 – a fost pe hbo de curand, un dezastru de film. ice cube face un rol absolut ilar, samuel lee jackon sper ca a primit bani frumosi pentru rolul pe care l-a jucat, pentru ca altfel s-a facut de ras pe gratis.

- unde-i lege, nu-i tocmeala - serial la ProTV. ca tot ce transmite proteveu un serial de toata jena. un pusti semi-tembel care vrea sa fie avocat de succes si-a gasit un mentor tembel cu atitudinea “i know shit when i smell it”. pustiul o da in bara mai tot timpul si la orice confruntare avocatii din tabara adversa ii readuc aminte ca habar nu are de nimic. prost si enervant serial in acelasi timp.

- povestiri de noapte de la acasa tv- asta e un program prost, dar amuzant. doar cand vezi decorul de bordel ieftin iti vine sa schimbi programul, dar daca ai rabdare vei fi rasplatit pe masura. nikita etern prezenta in emisiune si mai nou, recita cu mult patos, dar inexact, din eminescu in timp ce face plimbari prin cimitirul bellu. la bellu a ajuns sa vada mormantul lui bogdan, tanarul sinucigas din amor pentru profa lui. asta e un episod memorabil. oricum mai in toate editiile apare si niciodata nu dezamageste – oricat de stresat ai fi, tot iti smulge un zambet.

Filed in miscellaneous

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam