ce citim, ce vedem, unde mergem

silvia on May 13th 2007

citim bilant nu cu foarte mare spor, pentru ca am alte prioritatile deocamdata. pentru cei care nu stiu, prioritatea sunt stirile. un roman in sine sa le citesti in fiecare zi. dar, daca-i musai, e musai.

vedem desperate housewives si roma (seria I, o dau din nou la HBO). le recomand calduros pe amandoua. mi se par doua seriale foarte reusite. roma reuseste sa fie un serial care m-a surprins si m-a convins. zugraveste o societatea romana in linii veridice, nici un detaliu nu este trecut cu vederea, iar jocul actorilor (in afara de cezarion, care este a spoilt little brat) impecabil. costumele la fel.
fiti siguri ca vedeti notes on a scandal si n-ar fi rau sa ocloliti the sniper the shooter
mergem la festival 39. o cafenea de curand deschisa, unde la ore decente inca se mai gasesc locuri la fumatori. atmosfera bucurestiului de alta data este frumos si cu atentie recreata. mancarurile interesante, lista de bauturi generoasa si un praf din legenda lui leo greif in aer. vederea in cafenea este spectaculoasa, parca te afli pe un prag: intr-o parte ajungi chiar sa vezi o parte a zidului vechii curti domnesti prin portile de la hanul lui manuc si in cealalta parte piata unirii.

Filed in miscellaneous

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam