monday morning

silvia on Mar 19th 2007

i love monday mornings, mai ales cand nu am nimic presant de facut. imi fac o cafea (decofeinizata) si incerc sa aranjez, cel putin in mintea mea, daca nu in realitate, ceea ce am de facut: programul pe saptamana care abia incepe. tin minte cand ma trezeam pe la ora 5 a.m. sa imi beau cafeaua, mai ales in diminetile de vara. parea ca timpul o sa aiba rabdare indefinita cu mine.

stabilirea a ceea ce am de facut imi da o senzatie de calm, ma agaseaza surprizele, nu imi plac invitatiile surpriza, sau vizitele surpriza, sau lucrurile neasteptate pe care trebuie sa le fac intr-o zi. vreau sa stiu ce am de facut. am i freak control or i just can’t adapt? cred ca a bit of both. i like for things to go my way, but who doesn’t? mama imi spune mereu ca ar trebui sa fiu mai maleabila si cu siguranta are dreptate. saptamana asta, pe lista de to do-uri practica spontaneitatii si flexibilitatii in interactiunea cu ceilalti.

dar tot mama, de parca nu ma cunoaste, ma anunta ca astazi dupa amiaza trebuie sa fac nu stiu ce errand. deja practica spontaneitatii…pare un proiect esuat.

Filed in miscellaneous

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam