evenimente

silvia on Mar 9th 2007

cum nu imi lipseste timpul m-am dus weekend-ul trecut la sesiunea de autografe pascal bruckner la carturesti-ul de langa patria. venit in romania pentru a lansa o carte de eseuri pe care astept sa o citesc cu nerabdare si pentru a incheia un contract editorial cu trei – o sa coordoneze colectia erotica. stiri cum nu se poate mai placute. e bine si frumos sa vad cum cultura romaneasca intra intr-un circuit european. lume vine, ne viziteaza, se intereseaza de noi.

ca la romani insa, la nimeni. prin sala televiziuni, care s-au fatait, au filmat, au pozat si au plecat la momentul culminant. prin sala si actrite, care plictisite de asteptare declara in gura mare “draga, ce m-am plictisit … o sa ma bag in fata“. ce poti sa faci? zambesti si intelegi ca actorii sunt mai histrionici din fire si ca oricum au un temperament artistic ce nu suporta plictisul. in sala si clasicul bufon/nebun care striga si proclama in gura mare cum crestinismul este cel care a distrus europa. si in sala mai erau si hipergenialii, cei care de prea multa invatatura au uitat de bunul simt. vorba ceea unde-i multa carte e si multa prostie.

dupa ce actritele plictisite si liceenele entuziasmate de luni de fiere au primit autografele, l-am primit si eu pe al meu si am pornit cu prietena mea sa bem o cafea far de cofeina, caci ceai nu mai beau :D

Filed in miscellaneous

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam