aaaacasa

silvia on Feb 28th 2007

am asteptat cu nerabdare sa respir aerul bucurestilor ca atunci cand eram copil si asteptam sa ma duc unde am crescut, la bunicii mei si sa respir aerul de munte.

imi era dor de lume, de locuri, de atmosfera, de viata pe care o are bucurestiul. mergand pe stazi si prin tramvie l-am descoperit, asa cum il stiam: sarac, murdar, cu masini prea scumpe si de prost gust, cu universitatea acoperita in coltul geografie-chimie cu un enorm afis verde la dero, cu standuri de martisoare inghesuite peste tot pe unde trece multa lume, cu stazi pitoresti si mundane, cu cladiri in curs de demolare, cu cladiri moderne ridicate ca o ofensa nepermisa la adresa bunului gust/simt, cu cersatori, cu oameni bogati, cu oameni veseli, cu oameni tristi, cu oameni beti in autobuze la prima ora a diminetii, cu oameni politicosi, cu oameni grosolani. cu oameni si atat. o lume intreaga cu dramele si micile ei bucurii. Bucurestiul are farmecul lui si vorba cantecului mmm ce oras frumos …/fabrici si uzine…

91641_bucharest_subway.jpg

167787_bucharest_metro_underground.jpg

3885_bucharest_kids.jpg

87636_xmas_in_bucharest.jpg

las fotos son para ti, portuguesa!

Filed in miscellaneous,scoala

One Response to “aaaacasa”

  1. Danielaon 03 Mar 2007 at 1:28 pm

    hola!

    no entiendo mucho que escribes pero he visto la parte de loas fotos! te echo mucho de men6s…v6y a pedir a Andra que me traduzca algo :)

    QUE LO PASES BIEN AHI JUNTO A QUIEN TE QUIERE BIEN!!!

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam