latest events

silvia on Jan 23rd 2007

s-a incheiat o saptamana destul de plina si destul de neplacuta pe alocuri. nici cea care incepe nu promite multe decat munca si tensiuni inutile.

saptamana trecuta am avut 2 petreceri, una la care am fost invitata si o alta pe care am gazduit-o. colega mea de master, teodora, care este din timisoara si-a serbat ziua de nastere joi si cu ocazia evenimentului a facut o petrecere multiculturala. fiecare student de la master a adus mancare specifica din tara lui. s-a adunat ceva mancare de prin toate colturile: din syria, din algeria, din maroc, din spania, italia, romania. cam astia suntem. a fost simpatic: s-a dansat, s-a mancat. m-am simtit bine.

a doua petrecere a fost la mine acasa, evident nu la initiativa mea, ci a colegei mele de apartament, daniela. invitatii au venit cu desertul si cu vinul, noi am gatit. mama, multumesc de reteta!

oricum si inainte si la sfarsitul petrecerii multa muuuunca. am spalat, frecat, aranjat si dat o noua fata apartamentului. sunt intr-o noua faza casnica. mi-am cumparat pana si clor pentru a curata mai eficient.

saptamana asta se anunta alte cine si alte intrevederi: una maine la o prietena si o alta cu toti studentii de la master pe joi. some life, huh?

Filed in miscellaneous

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam