cagatios

silvia on Dec 20th 2006

cagatios

pe rambla nova in fiecare an, din cate am inteles, se face un fel de targ de cadouri, un fel de sala dalles bucuresteana, dar in aer liber si cu lume mult mai relaxata. am ajuns pe aici, pentru ca trebuia sa fac niste poze pentru un ziar din germania, spiegel. un prieten lucreaza acolo si face un reportaj despre cagatios si nu avea nici o fotografie cu vestitele cagatios.
cagatios sunt niste buturugi pe care copiii trebuie sa le hraneasca si sa le ingrijeasca cat pot de bine, daca vor sa primeasca multe cadouri. la sfarsit le bat pana cagatio-ul “shits” duciuri si alune. evident ca buturuga satula de bete pe spate le da si niste sardine, ceapa sau usturoi.

targul de cadouri este un prilej perfect sa iti dai seama de diferentele de cultura. vanzatorii isi lasa standurile nesupravegheate si nu le fura nimeni nimic. in fata unui stand niste pustani asteptau de vreo 5 minute sa isi cumpere niste piercing-uri tribale. tipa care vindea era plecata pe la un stand vecin sa fumeze o tigara. nu parea prea grabita, pustanii si ei linistiti.

Filed in miscellaneous

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam