a venit toamna sau iarna?

silvia on Dec 8th 2006

in tarragona vremea e de nevroza. ploua, se opreste, iar ploua, e frig si o umezeala de o simti pana in strafundul oaselor. cred ca prefer zapada. cei care ma cunosc pot parea socati, dar prefer orice umezelii de aici. nici nu vreau sa imi inchipui cum ar fi sa locuiesc in amsterdam cum de fapt voiam eu si cum se pare ca mai vrea cineva. la sfarsitul masterului trebuie sa fac un stagiu si am primit indicatii precise despre cum ar fi intresant si placut sa il fac in amsterdam. zilele astea, nu azi, pentru ca e zi de sarbatoare, va trebui sa imi caut o patura maaare si calduroasa. cred ca o sa imi iau una electrica. mama spunea sa imi trimita sacul de dormit, dar refuz sa dorm in casa in sac de dormit. ar fi deja prea mult, mai bine imi pun un cort afara si nu mai platesc chiria.

cred ca aici a venit iarna, dar mie imi pare mai mult o toamna, pentru ca nu o sa ninga.

daniela pleaca astazi in pirinei. spune ca inca nu este zapada. mi-am adus aminte de zapada din copilarie si de ninsorile cu fulgi mari din bucuresti. cred ca ninsoarea, desi am urat-o toata viata, imi amintesti de lucruri placute. mi-am declarat mereu nemultumirea fata de sarbatori. e o rupere a ritmului zilnic, prilej sa te faci pulbere si sa nu mai mentionez haosul care este prin bucuresti. aici e cam la fel, intrerupere a ritmului zilnic nu as putea spune, dar este un dezastru in oras.

unii devin mai calmi, altii mai agitati. in casa unde bradul este facut de acum o luna a mai aparut un ornament de craciun: o vrajitoare :P

orasul intreg e luminat si iluminat, dar nu e ca acasa.

Filed in miscellaneous

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam