confesiuni?

silvia on Dec 7th 2006

cat de transparenta este confesiunea? sau cat de confesional este blogul? ca orice jurnal are reguli de care esti sau nu constient. confuzia care se face este ca blogul ar insemna sinceritate absoluta, ceea ce este o copilarie. in primul rand ca nu exista conceptul de transparenta absoluta. cand citesc sau aud cuvintele sunt sincera/sincer in sfera scrisului imi vine sa ii trimit la o scoala de scris. declaratiile ostentative de siceritate sunt menite unui public neavenit.
“tu, ala de citesti, stiu ca scriu suficient de prost incat sa nu ma crezi, de asta iti repet mereu: sunt sincera! ma scuz constant ca nu transpare din scrisul meu cine sunt eu, ma feresc de critica voastra spunand ca va doresc critica, o sa ma criticati si atunci o sa scriu cum vreti voi, cum va place voua, and guess what? that makes me a pretty f***ing good writer. no comment!”
prin simplu fapt ca schimb cuvintele si ca editez editorialul sau post-ul de cateva ori inainte de publicare, prin faptul ca un editorial se scrie pe parcursul unei saptamani, a unei zile, a unei nopti sau a unei ore si ca nu este instantaneu este o dovada ca sinceritatea este in pom, ca de fapt nu exista decat la nivel de concept teoretic.
acum o sa apas pe publish si mai tarziu cineva de miere imi va corecta greselile de spelling.
la voi ajunge o sinceritate conjuncta: a mea (:D) si a cuiva care nu vrea sa ma fac de ras prin greselile mele repetate, constante de spelling.

Filed in miscellaneous

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam