uff, barbatii

silvia on Nov 21st 2006

un prieten a jucat duminica seara intr-o piesa de teatru. am mers impreuna cu alte 2 prietene sa il sustinem. am cumparat biletele cu ceva timp inainte pentru ca era destul de aglomerat. lumea chiar merge la teatru. a fost o piesa de amatori si sala aproape plina. dupa ce am luat biletele, ne-am dus sa ne plimbam pe rambla nova, unde de altfel se afla si teatrul. destul de multa lume pe strada, o gramada de copii si pensionari peste tot .
oricum tarragona este locul copiilor, cel putin asa il percep eu. ma surprinde cat de nepasatori sunt proprii parinti cu odraslele lor. ieri, pe strada un pusti alerga cu un rucsac in spate complet haotic in susul si in josul strazii cu ceva care zornaia cumplit in rucsac. nimeni nu parea nici incomodat, nici mirat, iar taica-su mergea inainte fara sa para constient ca ar trebui sa aiba grija de copil.

la teatru erau si aici copii, in carucioare, cu suzete si tot tacamul, plin de familisti. oricum pana sa inceapa piesa nu mi-am putut lua ochii de la o femeie insarcinata.era atat de frumoasa si de mandra de sarcina ei, incat nu numai ochii mei s-au lipit de ea, ci si ai altor spectatori.

inainte de a intra in sala teatrului una dintre prietenele mele imi spune ca spera sa inteleaga ceva, pentru ca e in catalana. eu (what???) putin ingrijorata ma uit pe pliant. da, era in catalana. pana la urma am inteles. piesa se chema uff, barbatii si a fost o comedie cat se poate de sugestiva despre sex si relatiile dintre parteneri. m-am distrat copios si m-am bucurat sa vad atata lume la o piesa de amatori.

Filed in miscellaneous

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam