in periplu

silvia on Nov 18th 2006

a inceput sa ploua, totul pare mai trist si mai impovarat. pe strada mea, la etajul 1 al blocului alaturat, cineva a impodobit deja pomul de craciun, cu luminite si tot tacamul. l-am zarit intr-o zi cand veneam de la facultate si am ramas cu privirea lipita de luminite. pe rambla nova, in centrul orasului erau niste oameni care aranjau niste instalatii si mosi craciuni. se pare ca a venit craciunul mai devreme. stiu ca mama o sa faca tortul ei de ciocolata si prajitura cu nuci. ar fi trebuit sa ii spun de fiecare data cat sunt de bune :P .

ieri m-am dus la plimbare la intamplare, am facut poze, cu ocazia asta mi-am dat seama si cat de impiedicata sunt. nu imi iese nici o poza cum as vrea. sau poate sunt doar prea perfectionista.
bramburind pe stradute, am nimerit din greseala la muzeul de arta moderna tarragona. era deja intuneric, m-am apropiat de placa pe care era inscris orarul, evident in catalana, incerc sa vad ce scrie si ce inseamna, imi dau seama, ma uit la ceas. in usa muzeului un tip se uita la mine. ma invita inauntru. eu incerc sa ii spun ca nu imi dau seama daca imi ajung 2 ore sa vad intreg muzeul. el insista sa intru. zis si facut. intru, imi scot portofelul sa platesc. o doamna de la receptie imi spune ca intrarea este gratis, dar ca va trebui sa predau geanta. eu dau sa ii predau si camera foto, dar ma opreste. fara flash am voie sa fac cate poze vreau.

muzeul mi-a placut, piesele foarte bine puse in valoare. m-a captivat mai ales expozitia sculptorului julio antonio. observ ca incepe sa imi placa sculptura.

Filed in miscellaneous

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam