curatenia de toamna

silvia on Nov 9th 2006

aseara am cazut lata, dupa ce inainte am facut curat in baie. impart apartamentul cu 2 frantuzoaice si un spaniol, care nu e din taragonna, ci din tortosa. sunt cam sucios (murdari). am pus stapanire pe una dintre cele doua bai ale apartamentului si am inceput sa ma instalez. astazi dupa ore am de factut cumparaturi. chestii de casa: detergenti… tra la la. ce se mai ia. deseara am sa pun prima mea masina de spalat (da, ok, sunt cam mare de varsta sa nu fi spalat niciodata la masina, dar asta e).

am renuntat aseara la gatit si am mancat turron :P (un desert traditional de craciun). oricum in tot orasul smells like christmas. au inceput si in bucuresti pregatirile?

Filed in miscellaneous

2 Responses to “curatenia de toamna”

  1. justagirlon 11 Nov 2006 at 10:02 pm

    au inceput… cat de cat… in magazine gasesti binecunoscutele ghirlande, betisoare parfumate si toate obiectele de pus in pomul de Craciun; cred, insa, ca oamenii nu simt inca misrosul craciunului: sunt la fel de agitati, de grabiti sa ajunga la locul de munca, sa faca bani si… sa nu stea mult la semafoare… probabil ca nici nu-si amintesc ca tre’ sa vina o sarbatoare… care o fi aia??!

  2. silviaon 12 Nov 2006 at 1:50 pm

    am inteles ca aici lumea ia craciunul foarte in serios. desi cred ca o sa imi fie greu departe de casa, sunt curioasa cum o sa fie in tarragona, sau unde o sa il petrec. lumea nu se grabeste niciunde, niciodata aici, daramite de craciun…:P

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam