trepte

silvia on Nov 7th 2006

in tarragona pana mai ieri mergeam in tricou. e foarte cald ziua, destul de frig noapte. pe strazi si mai ales pe treptele pe care le urc pe langa coasta, aproape de plaja, ca sa ma duc la facultate sunt soparle peste tot. prietena mea nu le vede, in schimb eu da. mi-e frica de ele. nu sunt verzi ca cele pe care le-am mai vazut. au o culoare asemanatoare cu treptele pe care pasec. am senzatia ca o sa calc pe una dintre ele. ma fac sa ma simt straina in tot peisajul, pentru ca doar eu le observ si ma feresc de ele.

am fost la cursuri. economie in mediterana. interesant… imi dau seama cum sentimentele de apartenenta la o natiune sau alta ies la suprafata. te simti atins la orice remarca.

in rest orasul e frumos… am senzatia ca nimeni nu munceste. dimineata la 10.30 sunt magazine inchise, intre 3 si 5 inchise, de la 8 seara inchise iarasi. ma intreb cum de traiesc asa. in tot orasul nu este o cafenea wireless sau wifi cum ii zis ei. cu toate neajunsurile te cucereste putin cate putin. iti picura liniste in sange si te pregateste pentru venirea celor de departe.

Filed in miscellaneous

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam