strazi pavate … si ce mai vor femeile?

silvia on Oct 20th 2006

domnilor, vreti ca femeile sa se imbrace frumos (fuste scurte, decolteuri), sa poarte tocuri, sa nu comenteze, sa fie niste papusi umblatoare fara idei si fara personalitate. hai sa facem un pact! voi reparati strazile (caci asta se astepata de la voi) si noi o sa umblam cat se poate de elegante (tocuri mari, fuste mici). ce ziceti?

Filed in miscellaneous

2 Responses to “strazi pavate … si ce mai vor femeile?”

  1. bobon 20 Oct 2006 at 3:35 pm

    Just, asta dorim si nicidecum din cauza ca suntem “porci” sau “egoisti” ci pentru ca frumosul trebuie apreciat. Oricum suntem inconjurati de suficiente lucruri urate, asa ca macar frumosul sa-l apreciem.
    Remarc totusi ca te-ai oprit la a oferi o solutie si implicit o cerinta pentru “mersul pe tocuri mari si fuste mici”, dar cum ramane cu restul:
    1. sa nu comenteze
    2. sa fie niste papusi umblatoare fara idei si fara personalitate

    Oricum nu sunt de acord cu pct.1 si 2 intrucat pe principiul asta am vazut chiar de curand intr-un sex-shop o papusa gomflabila, care indeplinea perfect “calitatile” descrise de tine mai sus. Asa ca… celor ce isi doresc asta pot sa le dau adresa sex-shop-ului respectiv ;)

  2. silviaon 20 Oct 2006 at 9:45 pm

    frumosul trebuie apreciat, foarte adevarat. eu comentam devenirea, evolutia frumosului in general. frumosul este o chestiune de educatie indelunga, de rafinament propriu. acum criteriul rafinament a cam disparut fiind inlocuit cu un surogat de eleganta si bun gust si anume: moda fara discernamant, lipsa educatiei. in general femeile tind sa devina niste tablouri, pentru ca este mai simplu asa (mai multi barbati le plac, deci este de bine)

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam