reciclarea

silvia on Jun 12th 2010

voi reciclaţi? aveţi cum? eu strâng pet-urile şi sticla, dar teoretic nu pot recicla decât pet-urile. nu am dugheană pentru sticlă.

mă tot întreb la ce folos? radet deşartă dugehenele la grămadă, deci eu nu fac decât un exerciţiu, o simulare, pregătindu-mă pentru vremurile ce vor să vină când reciclarea va fi o treabă serioasă. oare când o să recicleze românia? în zonele mai îndepărtate de centru nici măcar nu sunt dughene de reciclat. so? eu ce fac? să reciclez au ba?

Filed in miscellaneous

2 Responses to “reciclarea”

  1. ioon 21 Jun 2010 at 5:37 pm

    deci eu imi propusesem asta de mai mult timp. insa, nu am reusit sa ma tin. din cand in cand mai strang niste cartoane si le duc la tomberoanele alea de reciclare selectiva, un etaj al frigiderului e plin de borcane, le strang cu gandul ca intr-o zi o sa-mi amintesc si o sa i le duc maica-mii. insa mi-am propus sa-mi cumpar un fel de cos de gunoi selectiv, am vazut la ikea si nici nu e foarte scump :) si de ceva timp incoace, am inceput sa adun si uleiul, ca sa nu-l mai arunc in wc sau in chiuveta, cum obisnuiam :D

  2. silviaon 07 Jul 2010 at 10:26 pm

    intrebare: cu uleiul ce faci? caci la un moment dat il adunam si eu intr-un borcan care arata groaznic, dar … dupa? cat ulei poti aduna?

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam