IM phenomenon

silvia on Jul 22nd 2007

fantastic modul in care lumea deschide nerabdatoare IM. eu personal folosesc ym – dar in ultimul timp am numai probleme cu el. refuza sa imi pastreze mesajele offline, refuza sa fie conectat cand am nevoie. refuza pur si simplu! la lista de nemultumiri tehnologice adaug si orange-ul!!! i fucking hate them! nu primesc nici un incoming call, dar primesc mesaje cu apelurile pierdute :( macar aici sa primesc offline-uri. sunt spamata de serviciul NonStop. simplu! il dezactivez. dar… dupa aceea nu o sa stiu nici macar cine m-a sunat.
revenind la instant messaging – deschizi compul si primul lucru pe care il faci: te conectezi. vezi cine mai e online, cine ce status are. te intrebi cine are vreme, imaginatie, inspiratie sa stea sa scrie status-uri pe messenger, dar lista ta de cateva zeci de oameni, dovedeste ca exista lume care are vreme, imaginatie si inspiratie sa puna status-uri pe mess. unele simpatice, altele total idioate, altele care nu ar trebui sa fie facute publice. dupa status trecem la poze, ah pozele! ma distreaza cel mai mult pozele din timpul zilei, complet nepotrivite la bureau sau intr-un loc de munca.

ar trebui sa fie cineva care sa scrie un ghid al bunelor maniere pe mess. cred ca mai demult am citit undeva unul pentru a purta conversatii pe e-mail. era extrem de retro si funny, dar cineva se gandise totusi la o conduita.

p.s. nelegat de status-uri tembele sau poze complet nepotrivite (spre porno) pe care le afisezi in fata partenerilor de afaceri/ clientilor, este buzz-ul. cine incepe o conversatie cu buzz este pus pe lista de ignore. buzz ce??? buna ziua! ce mai faci? du-te dracului! long time no see! well, raspunsul meu e buzz the fuck off!!!! 

Filed in miscellaneous

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam